Despre noi

PREZENTARE ONIX

Societatea a fost infiintata în anul 2001, avand ca obiect de activitate lucrari de constructii si servicii de interventie canalizare.
Pe parcursul anilor si-a dovedit performanta serviciilor prestate, prin utilizarea unor tehnologii moderne si printr-o strategie care vizeaza gasirea celor mai eficiente solutii de lucru.
Astazi societatea poate gestiona cu utilaje si personal propriu proiecte complexe de curatare, transport si eliminare deseuri atat in domeniul industrial, cat si in cel municipal.

Obiectivele Onix

 

  • Dezvoltarea unor parteneriate puternice care sa duca la executia unor servicii cu grad crescut de complexitate
  • Imbunatatirea continua a tehnologiilor utilizate si instruirea personalului, pentru a putea asigura cel mai bun nivel de calitate
  • Extinderea companiei prin crearea unor noi puncte de lucru

Valorile Onix

 

  • Ne respectam intotdeauna cuvantul dat
  • Suntem apropiati clientilor nostri in orice situatie
  • Punem pasiune in munca noastra, pentru ca intelegem munca clientilor nostri
  • Incurajam angajatii sa isi exploateze eficient potentialul

Pentru noi calitatea serviciilor si a lucrarilor realizate reprezinta principalul pilon de sustinere al companiei, pe care ne straduim in permanenta sa il consolidam folosind tehnologii moderne si personal responsabil.

Consideram necesara identificarea corecta a solutiilor de lucru si a tehnologiilor utilizate, astfel incat sa limitam sau chiar sa eliminam impactul activitatii noastre asupra mediului inconjurator.

Investim constant in tehnologii si utilaje moderne, in pregatirea corecta a personalului ce le utilizeaza pentru a putea asigura un standard ridicat de la calitate la un cost eficient.

Deoarece lucratorii nostrii sunt cel mai important capital al companiei, credem in necesitatea asigurarii conditiilor si masurilor de siguranta acolo unde acestia isi desfasoara activitatea.